Välkommen till Colors and Gold Foto and Art!

Bilder tagna med själ och hjärta.
Här hittar du foton från olika delar av världen, porträtt av människor och skildringar natur och landskap sedda genom ögonen på fotograferna Linda Perminger, Helena Perminger och Karin Trygg.


Linda och Karin har alltid fotograferat mycket, på resor, i vardagen, människor, möten och natur. 

Karin har ett mycket speciellt öga för det dokumentära uttrycket, av att se människor i vardagen, på platser man inte annars tänker sig - den sariklädda kvinnan utanför templet, en kamel i en gränd i Bombay, tiggaren på en gata i Delhi.. 

Bilderna kan ibland upplevas lite suddiga och oskarpa men det innebär bara att fotona är tagna inte arrangerat och iscensatt utan i en reell verklighet, på riktigt.  

Linda tycker om att avbilda naturen, träd, mossa, hav och grå himmel. Inspirationen är ofta ljuset, färger, kontraster och strukturer, dimma, frost, snö och is. Eller en magisk soluppgång över havet.

Även Bali, risfält och vackra tempel är kära motiv.

Hur fungerar det att beställa print?

1

Titta i lugn och ro igenom utbudet av foton i galleriet nedan. 

2

Beställ valfritt print. Priset som anges gäller för storlek 20x30 cm. Om annat mått önskas, meddela detta vid beställning. 

Prislista: 

20x30 cm 250 kr 

30x40 cm 350 kr 

40x50 cm 450 kr 

50x70 cm 550 kr 

Vänligen observera att alla print inte går att få i alla storlekar. Information om vilka storlekar som finns att beställa för de olika bilderna uppdateras löpande. Priset blir även ett annat vid annan storlek på print.

3

Vid beställning av print kommer en bekräftelse och därefter sker leverans efter ca 7-9 dagar pga beställningstid hos leverantör.

Dessa print finns i lager just nu:


  Rosa himmel

  Livboj

  Strandträd rosa

  Regnblöt brygga

  Blå kväll

Mörk brygga

  Dimmig strand

Vintertall

Moln över hav

Gula fält

Port

Generations

Kvinna under pelare

Valv


KollektionIndien

Detta fantastiska stora land med myllrande gatuliv, fattigdom, heliga floder, tempel, smuts och yogis. Bilderna härifrån representerar allt detta, fotografier av vardagen i all dess enkelhet och skönhet. 

Klicka nedan för att se urvalet av bilder från Indien.
Sverige

Avlånga land fyllt av omväxlande natur, mossa, bokskogar, hav, fjäll, karga klippor, gula fält och vita stränder. Färgrikt, vackert, ödsligt och öde. Men också varmt, kalt och fullt av liv. Bilderna här visar den mångfald som finns i den svenska naturen, med känsla och kärlek.

Klicka nedan för att se urvalet av bilder från Sverige.
Bali
Gudarnas ö, fylld av dofter, smaker, hetta och rökelse. Bilderna härifrån skildrar färgprakten, hinduiska tempel, risfält, djungel, tropiska stränder och ceremonier med offergåvor.
Klicka nedan för att se urvalet av bilder från Bali.
Singapore

Singapore, den lilla stora staden i det lilla landet med denna mångfald av folkslag, kultur, religion, smaker, färger och dofter. Bilderna är tagna i Lilla Indien och Chinatown.

Klicka nedan för att urvalet av bilder från Singapore.

           

                   

Objekt

Bilder av ting


Klicka för att se urval av print